Mere coapte cu marmelada

Printeaza

Mere coapte cu marmelada din: mere, dulceata, albus, zahar.

Ingrediente:Mere coapte cu marmelada

  • 2 mere
  • 2-3 linguriţe marmeladă de fructe
  • 1/2 albuş
  • 2 linguriţe cu zahăr pudră

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi fructele, curăţaţi-le de coajă, scoateţi-le casa seminţelor folosind un cuţit ascuţit si umpleţi-le cu dulceaţă. Aşezaţi-le în formă de sticla incasabila si tineţi în cuptorul cald până când se încreţesc uşor.

Bateţi spumă 1 albuş de ou pana cand se tine de tel, adăugaţi zahărul pudră, omogenizaţi. Scoateţi merele, acoperiţi pentru 15 minute.

Serviţi merele calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.