Pere coapte cu miere din: pere, nuci, miere, scortisoara. Ingrediente: 2 pere ¼ ceasca nuci ¼ ceasca miere 1 lingurita de scortisoara Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 170C. Tăiați perele în jumătati si scoateti semintele. Se presara cu scortisoara. Presarati nucile si miere. Dati la cuptor timp de 30 de minute. Lasati sa se […]
Mere coapte cu scortisoara si miere din: mere, miere, unt, scortisoara, fructe. Ingrediente: 8 mere 120 g miere 100 g unt un praf scorţişoară 200 g fructe uscate, pentru servit Mod de preparare: Se curăţă merele de coajă, li se taie partea de deasupra şi se scoate căsuţa cu seminţe. Se înţeapă cu furculiţa […]
Un desert delicios, merele coapte imi aduc aminte de copilarie!
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Un desert delicios, merele coapte imi aduc aminte de copilarie!