Crema de mere coapte cu vanilie din: mere, zahar, albus, vanilie, nuci, piscoturi. Ingrediente: 2 mere 2 linguri zahâr 1 albuş vanilie 1 linguriţa nuci măcinate 2 pişcoturi Mod de preparare: Se coc merele într-o cratiţâ la cuptor, se scot şi se dau printr-o strecurătoare emailată. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu […]
Mere coapte cu marmelada din: mere, dulceata, albus, zahar. Ingrediente: 2 mere 2-3 linguriţe marmeladă de fructe 1/2 albuş 2 linguriţe cu zahăr pudră Mod de preparare: Spălaţi fructele, curăţaţi-le de coajă, scoateţi-le casa seminţelor folosind un cuţit ascuţit si umpleţi-le cu dulceaţă. Aşezaţi-le în formă de sticla incasabila si tineţi în cuptorul cald […]
Mere coapte umplute cu fulgi de ovaz din: mere, unt, zahar brun, fulgi de ovaz, scortisoara. Ingrediente: 9 mere 2 linguri unt, pentru ungerea vasului 2 linguri de zahăr brun Ingrediente umplutura: ⅓ ceasca unt, la temperatura camerei ⅓ ceasca zahăr brun 1 ceașcă fulgi de ovăz 1 linguriță scorțișoară Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.