Turte cu Nucă și Cacao din: faina, nuca, cacao, zahar, esenta de vanilie, praf de copt, bicarbonat de sodiu, unt, ovaz. Turtele sunt un desert tradițional, iar această rețetă adaugă un twist delicios cu nucă și cacao, transformându-le într-un deliciu festiv. Aceste turte cu nucă și cacao sunt perfecte pentru a vă bucura de o […]
Mere coapte cu scortisoara
PrinteazaMere coapte cu scortisoara din: mere, scorţişoară, margarină, zahăr.
Ingrediente:
- 1,5 kg mere
- 10 g scorţişoară
- 100 g margarină
- 350 g zahăr
Mod de preparare:
Mere coapte cu scortisoara: Merele, se scobesc la mijloc, scoţându-li-se seminţele. Locul rămas gol se umple cu zahăr amestecat cu praf de scorţişoară şi se pune o bucată de margarină deasupra.
Merele astfel pregătite se aşează în tava unsă şi se coc. Se servesc cu zahăr deasupra.
Pofta buna!
Istoria și Evoluția Bucătăriei Marocane: Un Melanj de Influente Culturale
Istoria și Evoluția Bucătăriei Marocane: Un Melanj de Influente Culturale. Bucătăria marocană, renumită pentru diversitatea și bogăția sa de arome, este rezultatul unui amestec unic de influențe culturale. Acest articol explorează modul în care influențele arabe, berbere și europene au modelat bucătăria marocană de-a lungul secolelor, cu un accent special pe feluri de mâncare clasice […]
Aperitiv cu rosii, mozzarella si busuioc
Aperitiv cu rosii, mozzarella si busuioc din: busuioc, ulei de masline, mozzarella, rosii, piper. Un aspect cheie al aperitivelor este capacitatea lor de a aduna oamenii împreună. Ele sunt adesea asociate cu momente sociale și conviviale, fiind un pretext excelent pentru conversații și interacțiuni în cadrul unui grup. De asemenea, ele permit oaspeților să guste […]