Mere coapte umplute cu orez

Printeaza

Mere coapte umplute cu orez din: mere, orez, fructe, coaja de lamaie.

Ingrediente:Mere coapte umplute cu orez

  • 2 mere coapte
  • 2 linguri orez fiert in lapte
  • 5-6 boabe de fructe din dulceaţă (cireşe, vişine, căpşuni)
  • coajă de lamaie

 

Mod de preparare:

Se curăţă merele de coajă, se taie în lăţime şi se scobesc de partea lemnoasă cu samburi. Se coc în­tr-un vas la cuptor, apoi se scot cu grijă, să nu se sfarame.

Se umplu cu orezul fiert în lapte aromatizat cu coajă de lâmaie şi se servesc garnisite cu boabele de fructe din dulceaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.