Mere coapte

Printeaza

Mere coapteMere coapte

Ingrediente: 

  • 1,5 kg mere ionatane
  • 100 g migdale măcinate
  • 100 g miere

 

Mod de preparare:

Merele se spală, şi cu un dispozitiv special li se îndepărtează cotorul. Se taie pe jumătate şi se pun în tava de la aragaz, în care s-a pus o hârtie pentru copt.

Merele se pun în rânduri, cu gura tăiată în sus. Se dau la cuptor şi se coc la foc potrivit. înainte de a fi servite, se aromează cu miere şi migdale măcinate.

 

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.