Mere crocante

Printeaza

Mere crocante din: mere

Mere crocante

Ingrediente:

  • 1-2 mere

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 140°C. Taie merele în felii rotunde subţiri.

Aranjează feliile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-le 40 de minute.

Lasă-le să se răcească până devin crocante. Se servesc reci.

Mere crocante

Mere crocante

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Mere la cuptor

Mere la cuptor cu banane si curmale

Mere la cuptor cu banane si curmale din: mere, banane, migdale, curmale, scortisoara. Ingrediente: 1 kg mere ionatan 2-3 banane 50 g migdale măcinate 50 g curmale fără sâmburi, tăiate mărunt scorţişoară   Mod de preparare: Speli merele şi le scoţi o parte din miez şi caseta seminţelor, păstrându-le însă baza întreagă, ca să nu […]

 

Mere la cuptor cu banane

Mere zemoase la cuptor

Mere zemoase la cuptor din: mere, margarina, zahar, coniac, visine sau cirese din dulceata. Ingrediente: 8 mere (preferabil mere zemoase – creţeşti) 2 linguri margarina 2-3 linguri zahăr 2 linguri coniac (sau rom, vişinată, vin alb) boabe de vişine sau de cireşe din dulceaţă (eventual: sâmburi de nucă)   Mod de preparare: Se curăţă merele […]

 

Mere la cuptor cu banane

Mere cu scortisoara la cuptor

Mere cu scortisoara la cuptor din: mere, migdale, stafide, miere de salcam, scortisoara. Ingrediente: 5 mere 2 linguri migdale tăiate fin 2 linguri stafide 4 linguriţe miere de salcâm 1 linguriţă scorţişoară   Mod de preparare: Spălaţi 4 mere, scoateţi cotorul cu instrumentul special. Aşezaţi-le într-o tavă. Curăţaţi mărul rămas, scoateti-i cotorul si sâmburii si […]

 

Mere la cuptor umplute cu ciocolata

Mere la cuptor umplute cu ciocolata

Mere la cuptor umplute cu ciocolata din: mere, portocala, scortisoara, ciocolata neagra. Ingrediente: 6 mere Reinette 1 portocală 2 linguriţe de scorţişoară 4 pătrăţele de ciocolată neagră 70%   Mod de preparare: Curăţaţi merele, scoateţi-le cotorul şi sâmburii, apoi tăiaţi-le cuburi. Stoarceri portocala. Puneţi merele şi scorţişoara într-o cratiţă, apoi adăugaţi zeama de portocală, acoperiţi şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.