Ceai de Valeriană cu Coada-Șoricelului – Relaxare și Beneficii pentru Sănătate din: radacina de valeriana, coada soricelului, apa. Ceaiul este o băutură terapeutică, recunoscută pentru proprietățile sale calmante și benefice asupra sănătății. Acest ceai combină efectele relaxante ale valerianei cu proprietățile de vindecare ale coada-șoricelului, oferind o soluție naturală pentru stres și pentru îmbunătățirea digestiei. […]
Mere la cuptor cu caramel
PrinteazaMere la cuptor cu caramel din: mere, curmale, nuci, zahar brun, unt, smantana.
Ingrediente:
- 4 mere de mărime medie
- 8-1 2 curmale uscate
- 1 lingură cu nuci tăiate
- 4 linguri cu zahăr brun
- 4 linguri cu unt
- smântână, opţional
Mod de preparare:
Spală si decojeşte merele. Scoate cotorul astfel încât mărul să rămână întreg. Pune-le într-o tavă pentru cuptor.
Umple fiecare măr cu 2-3 curmale, apoi adaugă o lingură de nuci.
Presară o lingură de zahăr brun peste fiecare măr şi pune deasupra o lingură de unt.
Dă tava la cuptor la 180°C, pentru 45-55 de minute, până devin moi. Serveşte în farfurii calde.
Pune sosul rămas din tava pentru cuptor într-o tigaie şi fierbe la foc mic timp de câteva minute, pentru a forma un sos.
Adaugă-l peste mere. Poţi pune deasupra puţină smântână, dacă doreşti.
Mere la cuptor cu caramel
Pofta buna!
Supă de Miel cu Mentă: Rețetă Aromată și Revigorantă din: carne de miel, ceapa, morcovi, telina, usturoi, supa, mazare, ulei, sare, piper, menta, suc de lamaie. Supa reprezintă o combinație subtilă între gustul intens al cărnii de miel și prospetimea mentei, fiind un preparat ideal pentru zilele de primăvară sau pentru un prânz festiv de […]