Mere cu marmelada

Printeaza

Mere cu marmelada din: mere, marmelada, zahar, unt, oua.

Ingrediente:

  • 8 mere acrişoare
  • 4 linguri cu marmeladă de caise
  • 1 lingură cu zahăr
  • 1 lingură cu unt
  • 2 albuşuri crude

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi merele de coajă şi de seminţe, umpleţi golul creat cu marmeladă de caise, apoi aşezaţi merele într-o formă unsă cu unt.

Presăraţi deasupra lor zahăr şi zahăr vanilinat, acoperiţi merele cu albuş bătut spumă tare şi aşezaţi forma în cuptorul cald pentru 25 minute.

Aşezaţi câte unul pe farfurii pentru desert şi serviţi călduţe.

 

Pofat buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.