Mere si pere coapte cu gem de capsuni

Printeaza

Mere si pere coapte cu gem de capsuni din: mere, pere, gem de capsuni, fistic, miere, apa.

Ingrediente:Mere si pere coapte cu gem de capsuni

  • 2 mere
  • 2 pere
  • 4 linguriţe gem de căpşuni
  • 50 g fistic
  • frunze de mentă
  • 1 linguriţă miere
  • 2 linguriţe apă

 

Mod de preparare:

Speli perele şi merele.

Le tai capacele şi le cureţi seminţele şi-puţin din pulpă. încingi cuptorul şi torni peste fructe mierea amestecată cu apă. Laşi la cuptoij 35 de minute.

Când sunt gata, le scoţi şi le serveşti calde cu gem, fistic pisat şi frunze de mentă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.