Mere umplute cu biscuiti

Printeaza

Mere umplute cu biscuiti din: mere, zahar, unt, dulceata, biscuiti, menta.

Ingrediente:Mere umplute cu biscuiti

  • 8 mere
  • 8 bucăţi de zahăr cubic
  • 80 g unt
  • 8 linguri cu dulceaţă de coacăze
  • 16 biscuiţi
  • 8 frunze de mentă

 

Mod de preparare:

Spălaţi merele, goliţi-le de seminţe, lărgiţi căsuţa seminţelor şi umpleţi-le cu 1 bucată de zahăr, 1 cub mic de unt, 1/2 lingură cu dulceaţă de coacăze sau de coarne şi praf de biscuiţi obţinut din biscuiţi trecuţi pe răzătoarea mică.

Folosiţi doar 8 biscuiţi pentru umplutură. Aşezaţi merele umplute, într-o tavă unsă cu unt, ţineţi-le la cuptor 20 min, apoi lăsaţi să se răcească.

Aşezaţi câte 1 biscuit pe farfuria de desert, aşez;aţi deasupra mărul, puneţi alături dulceaţa de coacăze, decoraţi cu frunze de mentă.

Serviţi desertul cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.