Mere umplute cu pui

Printeaza

Mere umplute cu pui din: mere, piept de pui, ceapa, morcov, ardei gras, ulei de masline, marar verde, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 mere mari
  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras sau gogosar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocati 350g din carne şi restul tăiaţi-o în cubuleţe. Puneţi-o într-un castron şi ameste­caţi-o cu ceapa şi morcovul rase, ardeiul tăiat în cubuleţe, uleiul şi mărarul tocat mărunt. Condimentaţi amestecul cu sare şi piper.

Tăiaţi căpăcele la fiecare măr, scoateţi miezul şi cotoarele. Umpleţi merele cu amestecul cu carne, puneţi-le într-un vas termorezistent cu puţină apă şi ţineţi-le la cup­tor cel puţin 30 de minute.

Mere umplute cu pui

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Interesanta reteta de mere umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.