Mere umplute cu pui
PrinteazaMere umplute cu pui din: mere, piept de pui, ceapa, morcov, ardei gras, ulei de masline, marar verde, sare si piper.
- 4 mere mari
- 500 g piept de pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei gras sau gogosar
- 2 linguri ulei de masline
- 1 legatura marar verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tocati 350g din carne şi restul tăiaţi-o în cubuleţe. Puneţi-o într-un castron şi amestecaţi-o cu ceapa şi morcovul rase, ardeiul tăiat în cubuleţe, uleiul şi mărarul tocat mărunt. Condimentaţi amestecul cu sare şi piper.
Tăiaţi căpăcele la fiecare măr, scoateţi miezul şi cotoarele. Umpleţi merele cu amestecul cu carne, puneţi-le într-un vas termorezistent cu puţină apă şi ţineţi-le la cuptor cel puţin 30 de minute.
Mere umplute cu pui
Pofta buna!
Interesanta reteta de mere umplute