Mere umplute

Printeaza

Mere umplute din: mere, branza dulce de vaci, zahar praf, unt, nuci, stafide, sirop de fructe si coaja rasa de lamaie.

Ingrediente:

  • 4 mere
  • 100 g branza dulce de vaci
  • 1 lingura zahar praf
  • 1 lingura unt
  • 2 nuci
  • 1 lingura stafide
  • 2 linguri sirop de fructe
  • coaja rasa de lamaie

 

Mod de preparare:

Mere umplute: Spălaţi merele, scoateţi-le cotoarele şi seminţele.Ungeţi interiorul lor cu unt.

Amestecaţi brânza de vaci cu zahă­rul, stafidele şi coaja de lămâie. Cu această compoziţie umpleţi merele cu ajutorul unei linguriţe.

Umpleţi fiecare măr mai întâi numai pe jumătate şi puneţi peste brânză un miez de nucă, apoi puneţi iar brânză.

Puneţi merele astfel pregătite într-o tavă unsă cu unt şi ţineţi-o 10 mi­nute în cuptorul bine încins dinainte.

Serviţi merele calde, şţropite cu sirop de fructe.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • mere umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.