Meringue cu miere

Printeaza

O reteta delicioasa de meringue cu: miere, vin alb, oua, migdale, sare.Meringue cu miere

Ingrediente:

  • 6 linguri cu miere
  • 6 lin­guri cu vin alb
  • 4 ouă
  • o jumătate de cană cu migdale
  • un vârf de cuţit cu sare

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pun pe foc mierea şi vinul lăsându-le să dea în clocot. Se amestecă foarte des cu o lingură de lemn. Se ţine pe foc până când compoziţia devine de consistenţa siropului. Albuşurile se mixează cu un praf de sare până când se întăresc.

Se toarnă în fir subţire sirop­ul peste albuşuri, mixând în contin­uare. Se pregătesc cupe şi se toarnă crema cu miere. Se decorează cu migdale prăjite şi zdrobite uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.