Merluciu cu maioneza

Printeaza

O reteta foarte simpla de file de merluciu cu maioneza, morcovi, sare si patrunjel verde.

Ingrediente:Merluciu cu maioneza

  • 2 bucati file de merluciu
  • 3-4 morcovi
  • 1 cana maioneza
  • sare
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, impreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele cand s-a fiert, il scurgi de zeama si il lasi la racit.

Lasi morcovii sa se fiarba bine. Pe un platou pui o parte din morcovul taiat rondele, asezi fileul de peste, restul de morcov si intinzi maioneza.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.