Ceai de Ghimbir și Coriandru – este o băutură aromată și reconfortantă. Această combinație inedită de ingrediente oferă nu doar o savoare deosebită, ci și numeroase beneficii pentru sănătate. Ghimbir – Are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, fiind utilizat pentru a ameliora simptomele de răceală, greață și indigestie. Coriandru – Semințele conțin antioxidanți, vitamine și minerale […]
Merluciu fript
PrinteazaMerluciu fript din: merluciu, ulei, patrunjel, lamaie, faina, sare, mujdei de usturoi.
Ingrediente:
- 1 kg trunchi de merluciu
- ulei pentru fript
- pătrunjel verde
- 1 lămâie
- puţină făină
- sare
- mujdei de usturoi
Mod de preparare:
Merluciu fript: Cureţi peştele de solzi, îl speli şi îl scurgi, apoi îl presari cu sare şi îl treci prin făină. Incingi tigaia cu ulei şi rumeneşti peştele pe toate părţile.
Il scoţi pe şervete absorbante şi îl serveşti cu lămâie sau cu mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Vinul Château Le Pin – Château Le Pin este unul dintre cele mai prestigioase și râvnite vinuri din Pomerol, Bordeaux. Cu o producție limitată și o calitate excepțională, acest vin a atins statutul de cult în rândul colecționarilor și iubitorilor de vin din întreaga lume. Producând un singur vin din Merlot, Le Pin este cunoscut […]
Totul Despre Berea Corona Extra: Istorie, Producție, Recunoaștere și Ghid Complet de Servire. Berea Corona Extra a fost introdusă pentru prima dată pe piață în 1925 de către Grupo Modelo, una dintre cele mai mari și renumite fabrici de bere din Mexic. Corona Extra – O Bere Lager Mexicană de Renume Mondial – Istoria Berei […]