Merluciu pane cu usturoi

Printeaza

Merluciu pane cu usturoi din: trunchi de merluciu, lapte, piper, lamaie, malai, ulei, usturoi.

Ingrediente:

  • 2 bucăţi de trunchi de merluciu
  • 500 ml lapte
  • piper
  • 1 lămâie
  • mălai
  • ulei de rapiţă
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se spală şi se scufundă în lapte 1/2 oră. Se scoate, se piperează şi se stropeşte cu zeama de lămâie.

Peştele se dă prin mălai şi se prăjeşte în ulei. Se scoate pe şervet absorbant.

Se face mămăliguţă când fierbe apa, se adaugă mălai în ploaie şi se amestecă cu un tel.

Se serveşte peştele alături de mujdei şi mămăligă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.