Mic dejun: Cereale caramelizate cu cocos

Printeaza

Cereale caramelizate cu cocos din: ovaz, nuca de cocos, migdale, seminte de floarea soarelui, semine de in, seminte de susan, miere, ulei de cocos, esenta de migdale, fructe uscate, lapte, fructe de padure.

Ingrediente:Cereale caramelizate cu cocos

  • 4 cani ovaz
  • 3/4 cana de nuca de cocos
  • 1/3 ceasca migdale taiate
  • 3 linguri de seminte de floarea soarelui, nesarate
  • 1 lingura seminte de in
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1/3 ceașca miere
  • 3 linguri ulei de cocos
  • 1/2 lingurita esenta de migdale
  • 1 cana fructe uscate asortate (caise, stafide, cireșe)
  • lapte si fructe de padure proaspete pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C.

Așezați ovazul intr-un bol mare. Adaugați fulgii de nuca de cocos, migdalele și semințele și amestecati pentru a combina.

Intr-o cratita mica adaugati miere și ulei de cocos si fierbeti timp de un minut. Opriti focul si adaugati esenta de migdale.

Se toarna amestecul de miere peste amestecul de ovaz și se amesteca bine.

Raspanditi pe o foaie de copt mare. Se da la cuptor pentru 20-25 de minute, amestecand la fiecare 5 minute pentru a preveni arderea.

Lasati sa se raceasca complet, apoi se adauga fructele uscate și se amesteca pentru a se combina.

Serviti la micul dejun.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

Mic dejun taranesc cu oua

Mic dejun taranesc cu oua

Mic dejun taranesc cu oua din: carnati afumati, cartofi, oua, ceapa, lapte, ulei. Ingrediente: 150 g cârnaţi de porc afumaţi 4 cartofi 2 ouă 2 cepe lapte ulei   Mod de preparare: Se taie felii cepele şi se călesc în două linguri de ulei. Se taie felii cârnatul, se adaugă la ceapă şi se lasă […]

Mic dejun cu fructe si verdeata

Mic dejun cu fructe si verdeata

Mic dejun cu fructe si verdeata din: banana, portocala, mar, amestec de verdeturi, apa. Ingrediente: 1 banană 1 portocală 1 măr 1 mână de verdeţuri: rucola, spanac baby 50 ml apă   Mod de preparare: Speli verdeţurile şi mărul. Decojeşti banana şi portocala. Cureţi mărul de caseta cu seminţe. Mixezi în blender toate ingredientele, adăugând […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.