Mic dejun taranesc cu oua din: carnati afumati, cartofi, oua, ceapa, lapte, ulei. Ingrediente: 150 g cârnaţi de porc afumaţi 4 cartofi 2 ouă 2 cepe lapte ulei Mod de preparare: Se taie felii cepele şi se călesc în două linguri de ulei. Se taie felii cârnatul, se adaugă la ceapă şi se lasă […]
Mic dejun: Cereale caramelizate cu cocos
PrinteazaCereale caramelizate cu cocos din: ovaz, nuca de cocos, migdale, seminte de floarea soarelui, semine de in, seminte de susan, miere, ulei de cocos, esenta de migdale, fructe uscate, lapte, fructe de padure.
- 4 cani ovaz
- 3/4 cana de nuca de cocos
- 1/3 ceasca migdale taiate
- 3 linguri de seminte de floarea soarelui, nesarate
- 1 lingura seminte de in
- 1 lingura seminte de susan
- 1/3 ceașca miere
- 3 linguri ulei de cocos
- 1/2 lingurita esenta de migdale
- 1 cana fructe uscate asortate (caise, stafide, cireșe)
- lapte si fructe de padure proaspete pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C.
Așezați ovazul intr-un bol mare. Adaugați fulgii de nuca de cocos, migdalele și semințele și amestecati pentru a combina.
Intr-o cratita mica adaugati miere și ulei de cocos si fierbeti timp de un minut. Opriti focul si adaugati esenta de migdale.
Se toarna amestecul de miere peste amestecul de ovaz și se amesteca bine.
Raspanditi pe o foaie de copt mare. Se da la cuptor pentru 20-25 de minute, amestecand la fiecare 5 minute pentru a preveni arderea.
Lasati sa se raceasca complet, apoi se adauga fructele uscate și se amesteca pentru a se combina.
Serviti la micul dejun.
Pofta buna!
poate iti place si:
Mic dejun cu fructe si verdeata
Mic dejun cu fructe si verdeata din: banana, portocala, mar, amestec de verdeturi, apa. Ingrediente: 1 banană 1 portocală 1 măr 1 mână de verdeţuri: rucola, spanac baby 50 ml apă Mod de preparare: Speli verdeţurile şi mărul. Decojeşti banana şi portocala. Cureţi mărul de caseta cu seminţe. Mixezi în blender toate ingredientele, adăugând […]
Pofta buna!