Mic dejun cu legume

Printeaza

Un mic dejun din: paine neagra, cartofi, broccoli, morcov, ardei capia, porumb, mazare, cas de vaca, rosii cherry, salata verde, sare, piper, cimbru, nuca, usturoi.

Ingrediente:

  • o pâine neagră
  • 400 g car­tofi
  • 300 g broccoli
  • un morcov
  • un ardei capia
  • 100 g porumb din conservă
  • 100 g mazăre
  • 200 g caş de vacă
  • 200 g roşii cherry
  • o salată verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • miez de nucă
  • usturoi

Mod de preparare:

Cartofii şi morcovul se curăţă de coajă, se taie felii, apoi se fierb în apă cu sare. Broccoli şi mazărea se fierb. Se presară felii de pâine cu cim­bru şi caş dat pe râzătoare, se aşază fe­lii de cartofi, morcov şi broccoli. Se pre­sară mazărea şi boabele de porumb, ar­dei capia cubuleţe.

Roşiile se taie felii subţiri şi se pun peste legume. Se pre­sară sare, piper şi cimbru după gust, se aşază feliile de pâine pe o tavă şi se in­troduc în cuptorul încins pentru zece minute.

Se scoate tava, se presară legu­mele cu salată verde tăiată fâşii, caş dat pe râzătoare şi se introduc în cuptor pen­tru încă cinci minute. Peste legume se mai poate presăra miez de nucă tocat sau felii subţiri de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.