Mic dejun englezesc (English Breakfast)
PrinteazaO reteta de mic dejun englezesc din: carnaciori, sunca de porc, ciuperci, oua, rosii cherry, branza cheddar si ceapa.
- 4 cârnăciori Chipolata de porc, de cea mai bună calitate (puteţi folosi însă orice salam semiuscat de bună calitate)
- 4 felii de şuncă de porc afumat
- 140g de ciuperci champignon
- 6 ouă bătute
- 8 roşii cherry, tăiate pe jumătate
- o mână de brânză Cheddar rasă (dacă doriţi)
- lineură de ceapă măruntită
Mod de preparare:
Se încinge o tigaie de mărime medie li foc iute şi se adaugă cârnăciorii; se prăjesc anox. 3 minute Se adaugă şunca şi se rumeneşte pentru 5 minute pe ambele părţi, până dnd devine crocantă.
Se presară ciupercile şi :e călesc împreună încă 3-5 minute Se scuge surplusul de grăsime şi se răsfiră toate ingredientele.
Se condimentează ouăle şi se răstoarnî în tigaie peste restul ingredientelor. Se ametecă uşor cu o furculiţă aprox. 2 minute la focnic până când amestecul prinde consistenţă.
Se adaugă roşiile, brânza (dacă e cazul) ş ceapa de tuns şi se lasă la foc mediu aprox. 2 minute Se porţionează şi se serveşte ci sosurile dumneavoastră preferate.
Mic dejun englezesc
Pofta buna!