Mic dejun englezesc
PrinteazaO reteta delicioasa de mic dejun englezesc din: oua, iahnie de fasole, ciuperci, ceapa, bacon, ulei, rosii, sare si piper.
- 4 oua
- 300 g iahnie de fasole
- 200 g ciuperci
- 1 ceapa
- 150 g bacon
- 50 ml ulei
- 2 rosii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căliţi ceapa tocată mărunt în ulei, adăugaţi ciupercile tăiate în feliuţe şi prăjiţi-le împreună cu ceapa până când se evaporă toată apa lăsată de ciuperci.
Prăjiţi baconul, tăiat în felii subţiri, până când devine crocant. în grăsimea rămasă prăjiţi ouăle, ochiuri şi presăraţi-le cu sare şi piper.
Serviţi iahnia de fasole caldă, alături de ciupercile călite, ouăle ochiuri, baconul prăjit şi roşiile.
Mic dejun englezesc
Pofta buna!