Mic dejun moldovenesc

Printeaza

Mic dejun moldovenesc din: cartofi, branza de oaie, salam, slanina, rosie, castravete, oua, ceapa verde, masline si cascaval.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 4 felii branza de oi proaspat inchegata
  • 4 felii salam
  • 2 felii slaninuta taraneasca afumata
  • 1 rosie
  • 1/2 castravete
  • 2 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6 masline
  • putin cascaval

 

Mod de preparare:

Cureti si speli cartofii si ii prajesti in ulei incins, apoi faci ochiurile. Pe o farfurie intinsa pui feliile de branza, ochiurile, cartofii prajiti pe mijloc si razi cascavalul, pui apoi feliutele de slanina si maslinele, rosie si castravetele, alaturi de legatura de ceapa.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.