Mic dejun cu praz şi vinete

Printeaza

Mic dejun cu praz şi vinete din: praz, vanata, dovlecel, oua, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Mic dejun cu praz si vinete

  • 1 praz mare
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • sare si piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Prazul il tai rondele si il calesti in ulei. Vanata si dovlecelul le tai cubulete si le pui peste praz. Potrivesti de sare si piper, acoperi si inabusi totul 10 minute.

Spargi ouale, le bati putin si le adaugi peste legume. Servesti cu cascaval ras presarat deasupra.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daca bagi praz la micul dejun o sa fie tare frumos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.