Mic dejun taranesc

Printeaza

Mic dejun taranesc din: carnati afumati, cartofi, oua, ceapa, lapte, ulei.

Ingrediente:

  • 150 g cârnaţi afumaţi
  • 4 cartofi
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • lapte
  • ulei

 

Mod de preparare Mic dejun taranesc:

Se taie felii cepele şi se călesc în două linguri de ulei. Se taie felii cârnatul, se adaugă la ceapă şi se lasă pe foc până se rumenesc puţin.

Se curăţă cartofii, se taie felii şi se înăbuşă împreună cu cârnatul timp de 4 minute.

După ce s-au înmuiat cartofii, se adaugă ouăle, bătute în prealabil cu puţin lapte.

Se lasă pe foc până se prăjeşte ca omleta, fără a amesteca prea mult.

Când este gata, se presară cu pătrunjel verde şi se taie în raze.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.