Mici de casa

Printeaza

Mici de casa din: carne de vita, carne de porc, bicarbonat, delikat, usturoi.

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne vită
  • 1/2 kg carne porc cu grăsime
  • 1/2 linguriţă de bicarbonat
  • delikat
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Mici de casa: Treci carnea de două ori prin maşină împreună cu usturoiul şi apoi o amesteci cu bicarbonatul şi Delikat.

Adaugi o lin­gură de apă şi frămânţi foarte bine carnea.

Cu mâna umedă, formezi mici pe care îi pui numai pe gră­tarul încins. După această reţetă micii nu ies foarte picanţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce-as manca niste mici cu mustar! Nu stau sa-i fac pentru ca nu stiu daca-mi ies. Mai bine mananc la o carciuma 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.