Mici dietetici

Printeaza

Mici dietetici din: carne de vita, cimbru, sare, usturoi.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vita sau pui
  • cimbru
  • sare
  • optional, 10 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci între şervete şi o tai în cuburi, îndepărtând eventualele pieliţe şi grăsimea.

Treci carnea de două ori prin maşina de tocat şi o amesteci cu câteva linguri de apă caldă, cimbru şi sare.

Poţi adauga usturoi curăţat şi zdrobit, după gust.

Condimentezi pasta cu cimbru proaspăt, fin tocat sau cu cimbru uscat mărunţit, care va contribui la o mai bună digestie.

Amesteci carnea cu mâinile umede, pe un tocător din lemn, timp de 10-15 minute.

Modelezi rulouri mici, de aproximativ 10 cm, pe care le înfigi în ţepuşe din lemn.

Frigi micii în cuptorul încins, la foc mediu, pe un grătar metalic, timp de aproximativ 20 de minute, având grijă să-i întorci pe toate părţile.

 

Mici dietetici

Mici_dietetici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.