Midii cu arpagic

Printeaza

Midii cu arpagic din: usturoi, arpagic, sare, piper negru, chorizo, unt, vin alb, naut, spanac, midii si patrunjel.

Ingrediente:Midii cu arpagic

  • 3 catei de usturoi
  • 1 arpagic mare
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper negru
  • chorizo
  • 3/4 pachet unt
  • 3/4 ceasca vin alb sec
  • năut
  • 3 cesti spanac proaspăt
  • midii
  • 2 linguri arpagic proaspat
  • 2 linguri patrunjel proaspat

 

Mod de preparare:

Se topeşte 1/4 pachet de unt într-o cratiţă mare la foc mediu. Se adauga 2 catei de usturoi tocati, arpagicul, sare, piper si chorizo ​​gateste  aproximativ 5 minute. Se adăugaţi 1/4 ceasca de vin alb, năut şi spanac, se gateste aproximativ 3 minute.

Într-o altă cratiţă mare, se topeste restul de unt, restul de vin. Se adauga midiile şi usturoiul ramas, se acoperă şi se lasa la fiert aproximativ 5-8 minute. Se amesteca apoi midiile fierte cu untul, arpagicul si chorizo.

Se pune in boluri, se decoreaza cu arpagic şi pătrunjel proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.