Midii cu vin alb

Printeaza

Midii cu vin alb din: midii, ceapa, usturoi, ghimbir, vin.

Ingrediente:Midii cu vin alb

  • 10-15 midii în valvă
  • 1/2 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • ghimbir tocat mărunt
  • vin alb

 

 

Mod de preparare:

Se spală bine midiile şi se aşază pe o  folie de aluminiu. Se adaugă deasupra restul de ingrediente şi se înfăşoară folia etanş. Se aşază deasupra unui grătar de cărbuni şi se lasă la făcut, timp de aproximativ zece minute.

Se transferă midiile pe platoul de servit, în valva întreagă, într-o jumătate sau scoase complet, aruncându-se cele ce nu s-au deschis.

Se toarnă deasupra lor ingredientele râmase, ca un suc, în folia de aluminiu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.