Midii in vin alb

Printeaza

Midii in vin alb din: midii, usturoi, vin, ulei, patrunjel, piper.

Ingrediente:Midii in vin alb

  • un kg midii
  • 3 căţei usturoi
  • 350 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel
  • un praf piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se pune usturoiul feliat să se călească. După un minut se pun midiile şi se amestecă. Se toarnă vinul, se pune capac şi se lasă 10 minute să se desfacă midiile.

Se scoate capacul, se înlătură midiile nedesfăcute, se presară piper şi pătrunjel şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.