Midii marinate

Printeaza

Midii marinate cu vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, patrunjel si rosii bine coapte si tocate.

Ingrediente:

  • un kilogram şi jumătate de midii proaspete,
  • un sfert de cană de vin alb,
  • două linguri de ulei de măsline
  • doua linguri de suc de lamaie
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • o jumatate de cana de patrunjel tocat
  • doua rosii bine coapte, tocate

 

Mod de preparare:

spala si se curata midiile si se pun intr-o tigaie larga. Se acopera bine, se da focul tare si se lasa asa, la aburi pana cand incep sa se desfaca, aproximativ 5 minute.

lasa sa se raceasca si se scot midiile din cochilii, pastrandu-se cate o cochilie pentru fiecare.

face o vinegreta din restul ingredientelor si se pune intr-un bol. adauga midiile calde si se lasa la marinat la temperatura camerei, timp de o ora.

Cand se serveste, se pune o midie si marinata intr-o jumatate de cochilie. aranjeaza toate pe un platou si se servesc.

 

Poftă bună!

 

 

 

Grand Marnier Margarita Cocktail

este un amestec rafinat și sofisticat, perfect pentru cei care doresc să adauge o notă elegantă celebrului cocktail Margarita. Grand Marnier, un lichior francez pe bază de coniac și portocale, conferă un plus de complexitate și finețe acestui cocktail clasic. Această băutură este ideală pentru ocazii speciale, petreceri sau momentele […]

Pește la Cuptor cu Legume Coapte

Savurați o cină sănătoasă și completă cu acest preparat de pește la cuptor acompaniat de legume coapte. Această rețetă nu numai că este delicioasă și ușor de preparat, dar este și perfectă pentru cei care doresc să mențină un regim alimentar echilibrat. Combinând proteinele de calitate din pește cu […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • midii marinate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.