Midii

Printeaza

Midii din: midii, ceapa, untdelemn, orez, rosii, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 sac de midii
  • 1 ceapă
  • 1 pahar untdelemn
  • 1 ceaşcă orez
  • 1 pahar bulion roşii
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Midii: opăresc midiile, ca să se deschidă, se scoate carnea, se curăţă de picioruşul vegetal şi nisipos, se lasă într-un vas, să aştepte.

pune ceapa la rumenit în ulei, se adaugă orezul, să se călească puţin, 4-5 minute.

pun scoicile, se adaugă şi bulionul, sare, piper şi încă 1 ceaşcă de apă; se amestecă şi se dă la cuptor, 1 jumătate de oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Pui cu sos de lămâie și rozmarin

Pui cu sos de lămâie și rozmarin – o rețetă perfectă pentru o cină rapidă și sănătoasă. Combinarea sucului de lămâie cu aroma intensă a rozmarinului oferă acestui preparat un gust rafinat și proaspăt, ideal pentru orice ocazie. Carnea de pui este cunoscută pentru conținutul său ridicat de proteine și versatilitatea în bucătărie, iar lămâia […]

Ceai de Flori de Păpădie Galbenă

Ceai de Flori de Păpădie Galbenă. Păpădia, deseori considerată o simplă buruiană, este de fapt o plantă medicinală cu proprietăți detoxifiante, antiinflamatorii și diuretice. Acest ceai este perfect pentru a-ți începe ziua cu energie sau pentru a te relaxa după o zi lungă. În plus, este foarte ușor de preparat și are un gust plăcut […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.