Kebab de miel cu legume la grătar din: carne de miel, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, ceapa, ardei gras, dovlecel, ciuperci, rosii cherry. Ingrediente: 500 g carne de miel 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors 2 căței de usturoi, tocați […]
Miel cu anason si stafide
PrinteazaMiel cu anason si stafide din: bulb de anason, ulei de măsline, oţet de vin, sare, piper, stafide negre, spate de miel masline umplute, usturoi, arpagic, unt, zeama de lamaie.
Ingrediente:
- 1 bulb de anason
- 5 linguri ulei de măsline
- 1 lingura oţet de vin
- sare
- piper negru
- 1 lingura stafide negre
- 300 g fileu de spate de miel
- 6 măsline umplute
- 1 căţel de usturoi
- 1 lingura arpagic tocat
- 3 linguri unt
- zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
Se spală anasonul şi se taie fâşii foarte fine. Frunzele de anason se toacă. Se marineazâ într-un amestec de 3 linguri ulei, oţet, sare, piper şi stafide negre.
Fileul se taie în 4 felii, se bate cu tocătorul până când feliile devin subţiri, se presară cu sare şi piper şi se prăjeşte rapid pe ambele părţi în 2 linguri de ulei.
Măslinele se taie în felii transversale. Se toacă fin căţeii de usturoi. Se prăjesc în unt împreună cu Se condimentează cu zeamă de lămâie, sare şi piper. Se serveşte cu salata de anason.
Miel cu anason si stafide
Pofta buna!
Kebab de miel cu legume la grătar
Pofta buna!