Miel cu cimbru la cuptor

Printeaza

Miel cu cimbru la cuptor: pulpa de miel, usturoi, cimbru, rozmarin, miere, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel (2 kg miel)
  • 10 catei de usturoi
  • cimbru proaspat (de preferat)
  • rozmarin
  • 3 linguri de miere
  • ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Miel cu cimbru la cuptor: Carnea de miel se spala bine si se curata de pielite. Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu felii de usturoi.

Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi.

Se piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea si se sareaza.

Se pune intr-o tava cu 1 cana de apa si se da la cuptor pentru circa o ora. Se serveste cu garnitura de legume la grill sau cartofi noi.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.