Miel cu ciuperci si ceapa

Printeaza

O reteta simpla de miel cu ciuperci si ceapa din: miel, ciuperci, unt, ceapa, zeama de carne, smantana, faina si sare.

Ingrediente: Miel cu ciuperci si ceapa

  • 750 g miel
  • 400 g ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca zeama de carne sau apa
  • 2 linguri de smantana
  • 1lingurita de faina
  • sare

Mod de preparare:

Carnea, ceapa taiata marunt, ciupercile se calesc in putin unt. Cand incep sa rumeneasca se adauga zeama de carne si se lasa sa scada.

Cu zece minute inainte de a se servi se amesteca faina cu smantana si se toarna peste carne. Se lasa sa mai dea in cateva clocote.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.