Miel cu ciuperci si smantana

Printeaza

O reteta de miel cu ciuperci si smantana din: carne de miel, ciuperci, unt sau untura, ceapa, zeama de carne, smantana, faina si sare.

Ingrediente: Miel cu ciuperci si smantana

  • 750g. carne de miel
  • 400g. ciuperci
  • 1 lingura de unt sau untura
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca zeama de carne sau apa
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingurita de faina
  • sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit. Se adauga ciupercile in prealabil spalate si taiate felii subtiri si bucatile de carne. Se sareaza.

Cand totul incepe sa se rumeneasca se toarna zeama de carne si se lasa sa scada.

Cu un sfert de ora inainte de a servi se amesteca smantana cu faina, se toarna peste mancare si se lasa sa dea cateva clocote.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.