Miel copt in cuptor

Printeaza

O reteta simpla de miel copt in cuptor din: miel, sare, piper negru, paprika si unt.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Miel copt in cuptor

  • un miel
  • sare
  • piper negru
  • paprika
  • unt (se poate inlocui cu smantana sau maioneza)

Mod de preparare:

Mielul (de aproximativ 7-10 kg) se curata, se spala si apoi se freaca bine cu sare, piper negru si paprica. Se pot folosi si alte condimente, dupa preferinta. Carnea se lasa la marinat timp de aproximativ doua ore.

Mielul se unge apoi cu unt (sau cu smantana, sau cu maioneza). Dupa ce se infasoara in folie de aluminiu, se asaza intr-o tava si se toarna deasupra zeama de la marinata.

Se coace in cuptor, la 200 grade Celsius, timp de apsroximativ 45 de minute. Se serveste cu garnitura de legume.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Buna reteta asta cu miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.