Miel cu anghinare
PrinteazaMiel cu anghinare din: carne de miel, pulpa de miel, rozmarin, cimbru verde, anghinare in saramura, rosii, ulei de nuci, mustar, sare, piper.
- 1,5 kg carne de miel
- 500 g bucati din pulpa de miel, fara os si piele
- rozmarin si cimbru verde
- 1 kg anghinare in saramura
- 30 g ulei de nuci
- 150 g mustar dulce
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de miel se aplatizează. Rozmarinul se taie foarte fin şi se amestecă cu muştarul. Cu 1/2 din această compoziţie se unge carnea şi se umple cu bucăţile de miel.
Se rulează, se leagă, se condimentează şi se unge cu restul de compoziţie. Se frige într-o tavă cu puţin ulei de nuci, anghinare şi cu cimbru verde până se rumeneşte.
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, timp de 40 de minute.
Pofta buna!