Miel cu arpagic
PrinteazaMiel cu arpagic din: carne de miel, arpagic, usturoi, masline verzi, ulei, vin, rosii, faina, sare, piper.
- 1 kg carne cu os de miel
- 400 g arpagic
- 200 g usturoi
- 150 g măsline verzi
- 100 ml ulei
- 1 pahar vin
- 300 g roşii
- 1 lingură făină
- sare
- piper
- verdeaţă
Mod de preparare:
Tai carnea în bucăţi egale, le speli şi le prăjeşti în ulei, apoi le pui într-o cratiţă cu puţină apă şi ulei şi le dai la cuptor.
Pe parcurs, adaugi usturoiul tăiat rondele, roşiile curăţate şi tăiate în sferturi, sarea, piperul, vinul şi măslinele fără sâmburi.
Spre sfârşit, adaugi făina şi arpagicul şi laşi să fiarbă înăbuşit, apoi presari verdeaţa.
Pofta buna!