Miel cu prosciutto la cuptor

Printeaza

Miel cu prosciutto la cuptor din: muschi de miel, spanac, pesto de busuioc, rosii, prosciutto.

Ingrediente:Miel cu prosciutto la cuptor

  • 1 kg muschi de miel
  • 300 g spanac
  • 50 g pesto de busuioc
  • 50 g rosii uscate tocate
  • 200 g prosciutto

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade.

Unge o tava cu ulei de masline. Fierbe putin spanacul si apoi scurge bine. Intr-un bol amesteca spanacul cu pesto si rosiile uscate, pana obtii un piure. Unge apoi muschiul de miel cu acest sos.

Inveleste totul in prosciutto.

Aseaza carnea in tava si da la cuptor pentru o ora. Inainte de a felia si servi lasa carnea sa se odihneasca 20 de minute. In acest fel isi va pastra sucurile, iar carnea va fi mai frageda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.