Miel cu smantană

Printeaza

Miel cu smantană

Ingrediente:Miel cu smantană

  • 750 g carne de miel
  • 1 lingură untură
  • 1 pahar smîntînă
  • 1 lin­guriţă făină
  • sare
  • mărar tocat

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se taie bucăţi şi se prăjeşte în untură pînă cînd se rumeneşte.

Se adaugă făina, se amestecă bine, se lasă să se prăjească apoi se toarnă încet smîntîna, se săreazăşi se lasă să fiarbă foarte încet 15-20 min.

Se adaugă puţin mărar tocat şi se dă la cuptor să scadă puţin. Se serveşte cu mămă­liguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.