Miel cu sote de fasole
PrinteazaMiel cu sote de fasole din: miel, usturoi, chimen, suc de lamaie, ceapa, supa, pasta de tomate, scortisoara, zahar, fasole verde, sare, piper, patrunjel.
- 1 kg carne de miel cu os
- 8 catei de usturoi
- 1 lingurita chimen
- sucul de la 1 lamaie
- 2 cepe, feliate
- 500ml supa
- 5-6 linguri pasta de tomate
- 1 bat scortisoara
- 1-2 linguri zahar
- 3 cani fasole verde
- sare si piper
- 2 linguri patrunjel tocat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 160 ° C.
Dati carnea de miel cu usturoi, chimen, ulei, suc de lămâie, sare și piper.
Se încălzește o cratita si se rumeneste carnea pe toate laturile. Se adaugă ceapa și se incorporeaza supa. Se adauga pasta de tomate, condimente și zahăr. Se acoperă și se da la cuptor 2- 3 ore.
Se scoate din cuptor și se toarnă sosul într-o alta cratita. Mutati ceapa la marginea vasului și dati la cuptor, neacoperit, timp de 20 minute. Se adaugă fasolea in sosul fierbinte și se fierbe până când este frageda si sosul este ingrosat.
Se taie carnea și se servește cu sos și fasole. Se decoreaza cu patrunjel.
Pofta buna!