Miel cu varza calita

Printeaza

Miel cu varza calita din: spata sau pulpa de miel, dafin, sare, piper, lapte, rozmarin, piper, ceapa, varza, ardei, ulei, ceapa verde.

Ingrediente:Miel cu varza calita

  • spată sau pulpă de miel
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper măcinat
  • 1l lapte
  • 1 linguriţă de rozmarin
  • piper boabe
  • 1 ceapă

Pentru garnitură:

  • 1 varză de dimensiune medie
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • cozi de ceapă verde

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o presari cu sare şi piper şi o pui la fiert în lapte, la foc mic. Adaugi ceapa spălată, dar nedecojită, boabele de piper, rozmarinul şi o frunză de dafin.

Laşi să fiarbă pfentru aproximativ 1 oră, până când se înmoaie. Tai varza fideluţă şi o căleşti în ulei împreună cu ceapa tăiată julien, ardeiul gras şi o frunză de dafin. După ce mai fierbe puţin în apă şi se înmoaie, sărezi şi condimentezi după gust.

Serveşti mâncarea caldă, împreună cu cozi de ceapă verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.