Miel fript cu cartofi si rozmarin din: pulpa de miel, piept de porc, cartofi, usturoi, rozmarin, foi de dafin, vin alb, untura, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg pulpă de miel
100 g piept de porc împănat
1 kg cartofi
usturoi
rozmarin
câteva foi de dafin
1 pahar mic de vin alb sec
untură
ulei de măsline
sare
piper
Mod de preparare:
împănaţi carnea de miel cu usturoi, rozmarin şi bucăţi mici din piept de porc.
Ungeţi carnea de miel cu untură şi puneţi peste aceasta sare şi piper după gust.
Aşezaţi apoi pulpa de miel, astfel pregătită, într-o tavă cu ulei de măsline şi câteva foi de dafin.
în jurul cărnii puneţi cartofii curăţaţi şi daţi cu sare, piper şi stropiţi cu ulei.
Daţi tava la cuptor şi, după 30 de minute, turnaţi şi vinul peste carne.
în timpul coacerii, întoarceţi de mai multe ori cartofii, pentru a se rumeni frumos, pe toate feţele.
Frigarui de miel cu rozmarin din: pulpa de mie, ceapa, dovlecel, sare, piper, rozmarin, usturoi, cimbru, ulei, vin. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 8 fire rozmarin verde 1 ceapă 1 dovlecel mic piper negru sare Pentru marinadă: 1 ceapă mică 3 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru uscat 1 linguriţă boabe de coriandru 1 […]
File de miel cu ghimbir din: file de miel, ulei de susan, sare, piper, usturoi, ghimbir, rozmarin, muraturi, smantana. Ingrediente: 500 g file de miel 2-3 linguri ulei de susan sare piper praf de usturoi, de ghimbir şi de cardamom 1 praf de rozmarin 250 g amestec de murături 1-2 linguri smântână grasă Mod de […]
Rulada de miel cu ardei din: carne de miel dezosata, vin, usturoi, menta, rozmarin, piper boabe, coriandru, ceapa verde, usturoi verde, ardei grasi, ardei capia, pastarnac, telina, morcovi, oua, ulei de masline, gris, sare de mare, piper. Ingrediente: 700 g carne de miel dezosata 50 ml vin alb 1 legatura usturoi verde cateva fire de menta […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.