Miel in sos de vin

Printeaza

Miel in sos de vin din: carne de miel, ceapa, usturoi, dafin, cimbru, faina, ulei, vin.

Ingrediente:Miel in sos de vin

  • 1,5 kg carne de miel de gătit
  • o ceapă mare
  • 6 căţei usturoi
  • o crenguţă cimbru
  • o foaie dafin
  • 250 ml vin
  • o lingură făină
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul şi se căleşte carnea câteva minute la foc mare. Se sărează şi se piperează, se adaugă usturoiul feliat, ceapa tocată, cimbrul şi foaia de dafin.

Se lasă 5 minute pe foc, se toarnă vinul, se adaugă făina şi se amestecă. Se adaugă 250 ml apă caldă şi se lasă la fiert, la foc mic, 75 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.