Miel in stil indian

Printeaza

Miel in stil indian din: carne de miel, coriandru, chimion, curcuma, piper alb, usturoi, ghimbir, coaja de lamaie, busuioc, ulei de masline, supa de legume si sare.

Ingrediente:Miel_in_stil_indian

  • 900 g carne de miel
  • 1 lingura coriandru proaspat macinat
  • 1 lingura chimion
  • 1 lingura curcuma
  • piper alb
  • usturoi
  • ghimbir
  • coaja de lamaie
  • busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml supa de legume
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci condimentele cu sarea, us­turoiul şi ghimbirul într-un mojar (sau bol mic), până se formează o pastă. Separat, încingi două linguri de ulei de măsline într-o tigaie încăpătoare, adaugi carnea porţionată, o rumeneşti pe toate părţile, la foc iute, apoi o scoţi deoparte, pe prosoape de hârtie.

Pui pasta în tigaie, în locul cărnii, o că­leşti un minut, apoi adaugi bucăţile de carne şi continui să le amesteci până când carnea este bine acoperită de pas­ta de condimente. Adaugi supa, reduci focul şi laşi să fiarbă, sub capac, circa o oră, până se frăgezeşte carnea.

Iei capacul, adauga coaja de lamaie si lasi sa fiarba inca 10 minute, pana scade sosul si se ingroasa. Servesti cu orez preparat cu sofran.

Miel in stil indian

Miel_in_stil_indian

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mariana Bolota

    Asta ar trebuie sa fie foarte gustos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.