Miel la cuptor cu sos, fasole si cartofi

Printeaza

Miel la cuptor cu sos, fasole si cartofi din: paine toast, cimbru, patrunjel, unt, mustar, sare, piper, spate de miel, ulei, fasole verde, arpagic, cartofi, supa, vin rosu, faina.

Ingrediente:Miel_la_cuptor_cu_sos_fasole_si_cartofi

  • 2 felii paine toast
  • cate 2 crengute cimbru si patrunjel
  • 40 g unt
  • 1/2 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 300 g spate de miel
  • 2 linguri ulei
  • 300 g fasole verde
  • 100 g arpagic
  • 400 g cartofi taiati rotund
  • 100 ml supa
  • 50 ml vin rosu
  • 1/2 lingurita faina

 

Mod de preparare:

Taiati paine toast cuburi. Spalati si curatati verdeata. Puneti-o impreuna cu painea intr-un blender si mărunţiţi totul. Adăugaţi 30 g de unt, muştarul, sarea, piperul.

Preîncălziţi cuptor-ul la 175°C. Prăjiţi carnea într-o lingură de ulei, condimentaţi-o şi aşezaţi-o într-o tavă. Intindeţi amestecul de verdeaţă pe carne şi lăsaţi-o la cuptor 25-30 de minute.

Tăiaţi fasolea în jumătate, fierbeţi-o în apă cu sare 8-10 minute, apoi turnaţi apă rece peste ea. Curăţaţi arpagicul Spălaţi şi curăţaţi verdeaţa. Puneţi-o împreună cu pâinea într-un blender şi şi tăiaţi-l peştişori.

Incingeţi o lingură de ulei şi prăjiţi acolo cartofii până se rumenesc. Căliţi arpagicul într-o lingură de unt. Adăugaţi fasolea şi condimentaţi-o.

Infăşuraţi carnea în folie de aluminiu. Stingeţi sosul cu supă şi vin, legaţi-l cu făină şi condimentaţi-l. Tăiaţi carnea felii rotunde şi serviţi-o alături de sos, fasole şi cartofi.

Miel la cuptor cu sos, fasole si cartofi

Miel_la_cuptor_cu_sos_fasole_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.