Coaste de Miel la Air Fryer – Rețeta Perfectă pentru o Masă Savuroasă și Sănătoasă – o modalitate sănătoasă și rapidă de a pregăti un fel de mâncare savuros și plin de arome. Air fryer-ul permite gătirea cărnii la temperaturi ridicate cu o cantitate minimă de ulei, păstrând astfel carnea suculentă și crocantă. Această rețetă […]
Miel cu migdale
PrinteazaMiel cu migdale din: carne de miel, ulei, ras el hanout, usturoi, stafide, migdale, miere, apa si sare.
Ingrediente:
- 2 kg carne de miel
- 150 ml ulei
- o lingura condimente ras el hanout
- 6 catei usturoi
- 300 g stafide
- 200 g migdale curatate si prajite
- 200 g miere
- un litru apa
- sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, se pune carnea curăţată, tăiată şi spălată. Se adaugă usturoiul pisat şi condimentul “ras el hanout”.
Se acoperă cu o folie alimentară şi se dă la frigider pentru 24 de ore ca să se marineze.
In alt vas cu fund dublu, se pun carnea şi sucul care s-a lăsat, se adaugă apă si ulei şi se lasă la fiert până ce carnea devine moale.
Se adaugă stafidele si mierea şi se lasă în continuare, la foc, până ce sosul devine auriu şi carnea începe să se caramelizeze.
Se trage de pe foc, se presară migdalele Si se lasă 5 minute înainte de a aduce la masă.
Miel cu migdale
Pofta buna!
Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir
Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir: este o alegere rafinată și savuroasă pentru o cină specială. Această rețetă combină delicatețea cărnii de miel cu prospețimea portocalelor și aroma picantă a ghimbirului, rezultând un preparat sofisticat și echilibrat. Este perfect pentru ocazii speciale și garantează o experiență culinară de neuitat. Reteta Steak de […]
Miel în Crustă de Sare și Rozmarin
Miel în Crustă de Sare și Rozmarin din: carne de miel, sare, albusuri, rozmarin, piper, coaja de lamaie, ulei. Această metodă de preparare transformă o cină obișnuită într-o experiență culinară de neuitat, perfectă pentru sărbătorile speciale sau pentru un weekend în familie. Reteta Miel în Crustă de Sare și Rozmarin Ingrediente: 1 kg carne de […]