Miel pane

Printeaza

Miel pane 

Ingrediente:Miel pane

  • 1,500 kg carne de miel
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri untură
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se spală bucata de miel, se taie în bucăţi late de 2 -3 degete. Se sărează şi se ţin 20 de minute. Se dau în făină, apoi în ou şi la urmă în pesmet.

Se prăjesc în untură fierbinte sau în unt amestecat cu ulei (la o lingură de unt, două 1 linguriţe de ulei). Se servesc cu legume şi salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.