Pulpa de miel cu prune din: pulpa de miel, usturoi, unt, dafin, cimbru, ulei, sare, piper, vin, prune, rozmarin. Ingrediente: un kg pulpă din faţă fără os, de miel 15 căţei usturoi 50 g unt 2 foi dafin 2 crenguţe cimbru 2 linguri ulei sare piper Pentru copt: 200 ml vin alb sec 20 prune […]
Miel cu prune si ghimbir
PrinteazaMiel cu prune si ghimbir din: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ghimbir, sofran, patiunjel, ulei de masline, prune uscate, miere.
Ingrediente:
- 2 kg de pulpa de miel
- 2 cepe
- 2-3 catei de usturoi
- 2 linguri de ghimbir dat prin razatoare
- sofran
- o tegatura de patiunjel
- ulei de masline
- 2 maini de prune uscate
- o jumatate de cana cu miere
Mod de preparare:
Carnea de miel se taie cubulete, se pune la fieri si se spumuieste.
adauga ceapa taiata marunt, ghimbirul, sofranul, patrunjelul tocat fin si uleiul de masline.
Se acopera oala si se lasa la fiert. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga prunele uscate, se mai lasa la fiert cateva minute, iar, la final se „leaga“ cu mierea.
Miel cu prune si ghimbir
Pofta buna!
Friptura de miel cu prune din: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei, sare, piper, prune, rosii, vin alb, ulei, rozmarin. Ingrediente: o pulpă miel 2 crenguţe cimbru uscat 6 căţei usturoi o lingură ulei sare piper Pentru copt: 12-14 prune 10 roşii mici un litru vin alb o lingură ulei puţin rozmarin Mod de […]
Friptura de miel si cuscus picant
Friptura de miel si cuscus picant din: friptura de miel, couscous, stafide, coaja de lamaie, pasta harissa, ulei de masline, coriandru, iaurt. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată […]
Pofta buna!